See teema võiks siin selline olla kus võiks vabalt jagada oma inffi.Tean ka ise nii ühte kui teist aga sooviks alguses teiste mõtteid,kogemusi kuulda

Kas ei tasu ära siis, et vaba raha ei teki?gngstmt kirjutas:Kui sildistada, siis mina kuulun nn. "broke marketer" kategooriasse, seega teen kõik ise. Veel naudin![]()
Keyword researchist ja artiklite kirjutamisest kuni nende spinnimiste ja erinevate submissionsiteni välja.
Tänud et liitusid (Y)kullaotsija kirjutas:cubikus ma vaatan et sa suurim tester siin foorumis,aga ma ei ole näinud mida sa müüd
ja kuidas sa serveerid tooteid![]()
huviga vaataks mõned su üllitised.
igatahes tõhusad relvad oled siiani leidnud, iseasi kas midagi müüa ka on nende abil.
liitusin,aga juhata mind kuhu ma sisestan saidi millele backlinke soovin.
lugupidamisega kullaotsija
cubicus kirjutas:Tänud et liitusid (Y)kullaotsija kirjutas:cubikus ma vaatan et sa suurim tester siin foorumis,aga ma ei ole näinud mida sa müüd
ja kuidas sa serveerid tooteid![]()
huviga vaataks mõned su üllitised.
igatahes tõhusad relvad oled siiani leidnud, iseasi kas midagi müüa ka on nende abil.
liitusin,aga juhata mind kuhu ma sisestan saidi millele backlinke soovin.
lugupidamisega kullaotsija
Mine sinna kus on kirjas Click here to create your next backlink project! (And look to the 'Action Window' below.).Sealt saadki oma andmed sisestada.
Ma praegu tegelengi oma blogiga peamiselt ja listi kasvatamisega.
kullaotsija kirjutas:247backlinks.info tõepoolest sai lingid ehitatud.
programmis on text ja zip failina postituste aadressidega.
vaatasin u.10 neist et kuhu siis ehitatud.
suht suva kohtadesse.et nagu ei sulandu teemasse.
aga noh mis tehtud see tehtud.
tasuta saadud nii et ei ole viga midagist