4. leht 5-st

Re: LibertyReserve.com

Postitatud: 26 Veebr 2010, 20:28
Postitas surf
7eleven kirjutas:Tere.
Kas keegi oskaks täpselt ära seletada kuidas saaks LR kontole raha kanda?

Ette tänades 7eleven!
LibertyReserve-t saab osta mõne Exchanger-i kaudu (pangaülekandega) või siis vahetada mõne muu e-valuuta LR vastu (näit. AlertPay, SolidTrustPay või WebMoney). Neid Exchangereid leiad LR kodulehelt vajutades lingile "Buy/Sell LR".
Isiklikult soovitan kasutada neid Exchangereid, mis on LibertyReserve poolt ametlikult tunnustatud, nagu näit. eCardOne

Re: LibertyReserve.com

Postitatud: 18 Mai 2010, 09:46
Postitas Sakunne
surf kirjutas: Larigpt, jätsid mainimata kelle teenust sa kasutasid? Kas see oli SwapGold?
Ma arvan, et kui oleksid kasutanud https://www.goldexchange.eu siis oleks pangaülekanne tiba odavam tulnud, sest tegemist oleks olnud EU sisese ülekandega.
Kuhu goldexchange kadunud on ?

Re: LibertyReserve.com

Postitatud: 18 Mai 2010, 09:57
Postitas Sakunne
surf kirjutas: Larigpt, jätsid mainimata kelle teenust sa kasutasid? Kas see oli SwapGold?
Ma arvan, et kui oleksid kasutanud https://www.goldexchange.eu siis oleks pangaülekanne tiba odavam tulnud, sest tegemist oleks olnud EU sisese ülekandega.
Kes praegu soodsamalt vahetab, ecardone?

Re: LibertyReserve.com

Postitatud: 23 Mai 2010, 07:23
Postitas surf
Sakunne kirjutas: Kuhu goldexchange kadunud on ?
Endine goldexchange.eu ongi nüüd eCardOne
Sakunne kirjutas:Kes praegu soodsamalt vahetab, ecardone?
Ma arvan küll, et odavam ja turvalisem.. eCardOne teenusasu 1.6% (min fee: 3.5 USD/EUR). Tegemist peaks olema Euroopa maksega, kuna Saaja pank asub EL-is.

Re: LibertyReserve.com

Postitatud: 23 Mai 2010, 16:49
Postitas Sakunne
Veidi spekuleerides: kas ei või tekkida, või on ehk juba tekkinud olukord, kus teatud firmadegrupid kauplevadki mõnes LibertyReserve'i taolises protsessoris.
Raha ei lähe sisse, ega tule välja vaid ringleb firmade vahel (IYNWIM) 8O

Re: LibertyReserve.com

Postitatud: 12 Sept 2011, 00:39
Postitas surf
Tahtsin ammu sellest pajatada aga unustasin seda teha.
Referral Programmi LibertyReserve-l enam ei ole. Programmist loobumisest pole LibertyReserve juskui ametlikult teavitanud, kuid fakt on see, et kodulehelt on selle programmi kohta igasugune info kadunud ja raha ka referralide eest enam ei maksta. Nii et enam pole mõtet sellepärast $10 oma kontol hoida ja oma LR referral-linki promoda. Kasu null.

Re: LibertyReserve.com

Postitatud: 23 Okt 2011, 14:08
Postitas kullaotsija
avasin hiljuti LR acc. vaikselt tiksub sinna juba.
küsimus: palju praktikas exchanger-i kaudu LR $ suhe on AP-sse , MB-sse, PP-i ?

Re: LibertyReserve.com

Postitatud: 12 Nov 2011, 00:10
Postitas aixi
Küsida selle regamise kohta et seal mingit vertifitseerimist või autoriseerimist ka vaja on. Ja mismoodi see ülekanne pangast käib et pean siis kõigepealt nt Alertpay peale ja siis alles Libertisse. Kas pean siis mõnes exchangeris ka konto veel avama.

Re: LibertyReserve.com

Postitatud: 13 Nov 2011, 17:47
Postitas Taavi
https://rahafoorum.eu/artiklid/e-maksepr ... y-reserve/

Pangast ülekannet teha ei saagi otse jah. Üks variant on mingit exchangerit kasutada. Selleks on neil endal kodukal olemas nimekiri neist. Eks saad sealt vaadata, mille vastu keegi nõustub vahetama.

Re: LibertyReserve.com

Postitatud: 16 Nov 2011, 00:05
Postitas aixi
https://www.asianagold.com/
https://jtgold.com/
https://m-gold.com
https://absolutexchange.eu
https://www.electrumx.com
https://www.swapgold.com/index.php
https://www.tukargold.net
https://www.webmoney.co.nz
Tegin selle LR konto ära ja vaatasin seal nende exchangerite nimekirja et need nagu ei nõua enda lehel konto loomist vist. On keegi alerti liberti vastu ka vahetanud ma proovisin seda hankari soovitatud currencyconverterltd com see ütles et We can receive no more than 0.01 AlertPay. Please try later.
https://www.exeauto. com/alertpay-to-libertyreserve.htm
https://www.altarpay. com/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=180
Leidsin mingid veel. Nagu aru saan seal vist mingit kontot tegema ei pea aga kui olen need väljad seal ära täitnud kas siis pean oma Alerti kontole minema ja seal ka midagi seadistama. On kellelgi kogemusi. Mis vahendajat sa ise kasutad deathace.