deathace kirjutas:
Järjekordne norm käsi. Mul QQ, üks betib, ma raisen 3 korda tema beti üle, callib. Flopil 29T, lendan all-in, callib. Tal 66, turn 6 ja head aega...
Väga nõme seis.
Aga äkki räägid lähemalt sellest $50+$100+.... bankroll.
Kas tegemist on reaalse rahaga ja kuidas see süsteem toimib, et nagu miks ma peaksin lambist saama 50 või 100 taala. Uuriks ise, aga pole veel kahjuks vanust nii palju.
deathace kirjutas:
Järjekordne norm käsi. Mul QQ, üks betib, ma raisen 3 korda tema beti üle, callib. Flopil 29T, lendan all-in, callib. Tal 66, turn 6 ja head aega...
Väga nõme seis.
Aga äkki räägid lähemalt sellest $50+$100+.... bankroll.
Kas tegemist on reaalse rahaga ja kuidas see süsteem toimib, et nagu miks ma peaksin lambist saama 50 või 100 taala. Uuriks ise, aga pole veel kahjuks vanust nii palju.
Registreerud seal kodukal, teed ühe viktoriini ära (see eeldab, et oled tutvunud seal üleval olevate materjalidega short stack strategy ehk SSS kohta ja pokkeri basics kohta) ja siis mingi aja jooksul kannavad sulle $50 nende registreerumiskoodi kaudu tehtud pokkerikontole. Selle summaga pead mängima teatud summa väärtuses (rake'i peab maksma mingi kindla summa, et saada vastavad punktid kokku) ja seejärel on võimalik ka see $50 välja võtta. Selle $50'ga mängides teenitud kasumeid saab ka varem välja võtta.
Kui on pisut rohkem punkte kokku korjatud, antakse sulle $100 lisaks sinna pokkerikontole.
regasin ka ära. alles 3nda korraga tehin selle nõmeda quiz-i ära. nüüd siis ootan 50$. natike kirumist ka, et triobetis selline kogemus kus läks 3. lendasin mängu - kohe poti A ja risti 5, flop 789 poti, vastane rise 1, ma kaasa, tuli poti Q. juhuu kõrgeim flush. aal-in. vastane kaasa. river ärtu 2. vanal käes poti 10 ja J - straight flush. nägemist 3.
deathace kirjutas:
Ime pole, et quizi ära ei tee, kui A5o'ga mängid
Kuidas sa mängid siis? Aint AA, KK, QQ, v?
Selle SSS juhendi järgi mängimine muutub küll pika peale väga tüütuks, sest selliseid käsi just ei teki eriti palju ning kokkuvõttes võib mõni jobu su ikkagi oma three of a kind 4-ga näiteks üle lüüa. nii et..kahepoolega asi