Küsimused ja kriitika esitada toote valmistajale (Y)
martn kirjutas:Inimestele teadmiseks, et antud toode on aastast 2009 ja millegi põhjapanevaga see ei üllata, kogu informatsioon on ka tasuta netis olemas. Teoorias õpetab küll, kuidas alguses suurem summa raha arbitrage bettingu jaoks kokku saada ja selle peaks siis saavutama kasutades peamiselt ära sign up bonuseid, mille erinevad bookied annavad. Piisavalt suurt summat nii siiski kokku ei saa, lisaks on bookied oluliselt oma boonuse tingimusi karmistanud peale seda, kui antud toode turule paisati. Clickbankis on betting süsteemidele eraldi kategooria ja praeguse seisuga on seal 410 toodet, mis kõik lubavad maad ja ilmad kokku, kuid tõsiasi on, et raha teenivad need inimesed ikka peamiselt neid tooteid välja andes mitte ise antud süsteeme kasutades. Kui tõesti on soov mingi süsteem osta, siis tuleks natuke oma aega investeerida ja otsida toode, mida soovitab inimene, kes antud süsteemi ise kasutab ja suudab seda tõestada. Parimaks võimalus sellist infot leida on mõnest foorumist või võib-olla mõnest blogist, kus keegi on ehk case study läbi viinud. Igasugustest review saitidest oleks targem eemale hoida, kuna seal räägivad kaasturundajad komisjonitasu lootuses mida tahes kokku.
Kui inimesel on omad huvid mängus (näiteks kasutab affiliate linki, et sulle toodet soovitada), siis iseenesest mõistetav, et antud soovitusse tuleks suhtuda suurendatud skepsisega.
cubicus kirjutas:martn kirjutas:Inimestele teadmiseks, et antud toode on aastast 2009 ja millegi põhjapanevaga see ei üllata, kogu informatsioon on ka tasuta netis olemas. Teoorias õpetab küll, kuidas alguses suurem summa raha arbitrage bettingu jaoks kokku saada ja selle peaks siis saavutama kasutades peamiselt ära sign up bonuseid, mille erinevad bookied annavad. Piisavalt suurt summat nii siiski kokku ei saa, lisaks on bookied oluliselt oma boonuse tingimusi karmistanud peale seda, kui antud toode turule paisati. Clickbankis on betting süsteemidele eraldi kategooria ja praeguse seisuga on seal 410 toodet, mis kõik lubavad maad ja ilmad kokku, kuid tõsiasi on, et raha teenivad need inimesed ikka peamiselt neid tooteid välja andes mitte ise antud süsteeme kasutades. Kui tõesti on soov mingi süsteem osta, siis tuleks natuke oma aega investeerida ja otsida toode, mida soovitab inimene, kes antud süsteemi ise kasutab ja suudab seda tõestada. Parimaks võimalus sellist infot leida on mõnest foorumist või võib-olla mõnest blogist, kus keegi on ehk case study läbi viinud. Igasugustest review saitidest oleks targem eemale hoida, kuna seal räägivad kaasturundajad komisjonitasu lootuses mida tahes kokku.
Kui inimesel on omad huvid mängus (näiteks kasutab affiliate linki, et sulle toodet soovitada), siis iseenesest mõistetav, et antud soovitusse tuleks suhtuda suurendatud skepsisega.
Suhteliselt huina muina jutt teil.Minule on aeg kallis ja väärtuslik.Ma ei raiska seda netis ringituhnimiseks.Ma eelistan osta valmistoodet kus ma saan ligipääsu kogu infole.Tundub et teile ei meeldi affiliate marketing aga nii see toimibki.Inimene ostab minu käest toote ja mina teenin raha selle pealt.Kus on probleem?.Ma ei soovita mingit jama ja üks asi veel-review lehed on parim viis raha teenida.Soovitan seda ka teistele-tehke oma affiliate review blogid-lisage contenti ja monetiseerige korralikult.Ok sai vähe off-topic aga mis siis.ClickBank toodetel on ka muide 60 päeva raha tagasisaamise garantii kui toode ei vasta ootustele.