RebelBetting.com

Kõik, mis investeerimise, raha kogumise ja säästmisega seotud, mis teistesse alafoorumitesse ei sobi.
Kasutaja avatar
pippen
Postitusi: 201
Liitunud: 10 Okt 2006, 18:04

RebelBetting.com

Lugemata postitus Postitas pippen »

Kasutan kohe kurjasti ära, et betifoorum mind täna suletud osasse sisse lasi ja sõidan oma teemaga sisse :) Aga asi bettimisega seotud, arbitrage e. surebettinguga täpsemalt.

Testisin nimelt paar kuud tagasi sellist softi nagu RebelBetting ja jäin tulemustega väga rahule. Tegemist siis softiga, kus tasuta osas näeb mõnda kuni 0,6% kasumiga surebeti. Tasulises osas näeb kõiki surebet'e, mida soft leiab. Kusjuures ise saab määrata, mis %-ga surebetid sind huvitavad, mis bookiede omad, millal algavad, jne. Samuti saab määrata alerte - RB jookseb vaikselt Taskbaril ja kui tuleb sind huvitav bet, siis tuleb kas väike tekstimull ekraanile või helisignaal.

Ka bettimine on lihtsaks tehtud. Määrad softis oma bookiede konto andmed ja kui klikid leitud surebeti peal, siis läheb käiku AutoSurf, mis logib sind betiga seotud bookiedesse sisse ja leiab ise üles ka õiged betid. Sinu mure on lihtsalt summa sisestada ja kinnitada. Kusjuures summa arvutamiseks saad kõige pealt iga bookie kohta eraldi määrata ümmardamise suuruse (nt. lähema 5 või 10-ni) ja siis kalkulaator leiab sulle õige kombinatsiooni.

Asja taga on rootslased, see on minu jaoks juba kõva eelis. Nad ei luba meeletuid kasumeid, ütlevad et 10-20% kuus on keskmiselt võimalik teenida. Kes arbitrage'ga tegelevad, siis võivad vast kinnitada, et see on õige. Samuti on plussiks see, et pidevalt toimub softi käivitamisel automaatne update.

Miks ma sellega ei tegele, kui see nii hea on? Põhjus on osaliselt rahas ja rohkem isegi ajas. PRO-versioon softist maksab 129 euri kuu. Seega 10% kuus peab ära tasuma nii kuutasu kui tooma mulle ka kasumit. Selle jaoks on vaja päris suurt algkapitali, eriti kuna alati peab võimalikult paljude bookiede kontol olema piisavalt vaba raha, et kiirelt reageerida. Teine asi on aeg, seda ei saa eriti muu töö kõrvalt teha. Ja seda vaba aega mul ei ole, et pidevalt bettimiseks keskenduda.

Olin selle teema juba maha matnud, aga siis betifoorum näitas seda suletud osa ja tekkis mõte, et vb leian siit huvilisi, kellega koos asja ette võtta. Koostöö tahtmist tundub siin foorumis olevat (Y)

Et pikk jutt kokku võtta, keda teema huvitab võiks RebelBettingu omale tõmmata ja samuti asja testida, ootan huviga tagasisidet. Ühekordselt on võimalik kasutada nädala jooksul PRO versiooni täies hiilguses, see maksab 9 eurot. Soovitan see järgi proovida, kuna kaasa tuleb põhjalik e-raamat, mis teeb puust ja punaseks, mis surebettingus töötab ja mis mitte.

Minu huvi on leida siit foorumist:
1) Kaasinvestoreid, kelle abil algkapitali suurendada ja seeläbi rohkemate bookiedega löögivalmis olla
2) Panustajat - kedagi, kellele bettimine on tuttav ja kellel on aega RebelBetting programmi abil panuseid teha.

Tänud tähelepanu eest ja jään ootama tagasisidet ;)
devean
Postitusi: 110
Liitunud: 02 Sept 2009, 15:42

Re: RebelBetting.com

Lugemata postitus Postitas devean »

Oled jälginud kaua välja pakutud arbid ka püsivad? Üldiselt olen aru saanud, et bookied hammustavad arbitragega tegijad üsna kähku läbi ja hakkavad kontosi limiteerima.
Kasutaja avatar
pippen
Postitusi: 201
Liitunud: 10 Okt 2006, 18:04

Re: RebelBetting.com

Lugemata postitus Postitas pippen »

devean kirjutas:Oled jälginud kaua välja pakutud arbid ka püsivad? Üldiselt olen aru saanud, et bookied hammustavad arbitragega tegijad üsna kähku läbi ja hakkavad kontosi limiteerima.
Nii palju, kui olen kuulnud, siis mõned bookied limiteerivad kontosid kiiremini, mõned aeglasemalt, mõned üldse mitte, nt. BetFair, Betdaq, Pinnacle. Esimesed kaks on lihtsalt vahendajad ja kuna saavad oma teenustasu igalt betilt, siis neid muu ei huvita. Ja Pinnacle'l pidi olema üks paremaid mootoreid taga, mis koefitsente üsna kiirelt muudab nii et surebetting ei tõmba neid miinusesse.

Limiteerimist lükkab edasi see sama ümardamise võimalus. Kui panustad pidevalt summasid 21,29 või 13,8 siis on ju kohe näha, et asi pole õige. Aga pannes 15 või 20, on märksa parem. Koos tegutsedes on suur eelis ka see, et kui üks konto limiteeritakse, siis saab järgmine teha oma nimel uue konto.

RebelBettingu suur pluss on Cross Market arbid.
Tavalisi arbe oskavad kõik programmid välja otsida, nende peale betitakse palju ja seepärast kaovad nad ka tavaliselt 3-4 minuti jooksul. Cross Market arbid on siis kombinatsioon erinevatest bettimisvõimalustest, kus kõik tulemused on mingil viisil kaetud. RB-s püsivad Cross Market arbid tunde, mõned isegi päevi.

Siin on väljavõte RB Full e-bookist, kus asi on näidetega lahti seletatud:

Cross Market (CM) arbs are a mix of two or more different markets. There are a lot of possible combinations which can result in an arbitrage. Often, CM arbs exists longer as they aren’t so obvious that they are in an arb-situation (from the bookmakers point of view). The examples below illustrate a few basic combinations and how to calculate the results.

Example 1. A regular 3-way (1X2) arbitrage, but replacing the bet on the home team (1) with a simple asian handicap bet, AH1(0).
Bet 1. Team1 Bookie1 AH1(0)
Bet 2. Draw Bookie2 X
Bet 3. Team2 Bookie3 2

Possible outcomes
Team1 win: You will win Bet 1.
A draw: You will get Bet 1 refunded and win Bet 2.
Team2 win: You will win Bet 3.

Example 2. A regular 3-way (1x2) arbitrage, replacing the bet on the home team (1) with a quarter Asian Handicap bet, AH1(-0.25).
Bet 1. Team1 Bookie1 AH1(-0.25)
Bet 2. Draw Bookie2 X
Bet 3. Team2 Bookie3 2

Possible outcomes
Team1 win: You will win Bet 1.
A draw: You will win Bet 2. Also, you will get half your stake at Bet 1 refunded (Since AH1(-0.25) implies that you bet one half of your stake on AH1(0) and the other half on AH1(-0.5))
Team2 win: You will win Bet 3.

Example 3. A regular 3-way (1x2) arbitrage, replacing the bet on the home team (1) with a 2-way “draw no bet”, 1(dnb).
Bet 1. Team1 Bookie1 1 (dnb)
Bet 2. Draw Bookie2 X
Bet 3. Team2 Bookie3 2

Possible outcomes
Team1 win: You will win Bet 1.
A draw: You will win Bet 2. Also, you will get Bet 1 refunded (Since the bet would be refunded if the match ended in a draw).
Team2 win: You will win Bet 3.

Example 4. Mixing a 3-way bet with a European Handicap bet, resulting in only two possible outcomes.
Bet 1. Team1 Bookie1 EH1(1)
Bet 2. Team2 Bookie2 2

Possible outcomes
Team1 win: You will win Bet 1.
A draw: You will win Bet 1.
Team2 win: You will win Bet 2.

Example 5. Mixing a draw no bet, Asian Handicap and a regular 3-way bet.
Bet 1. Team1 Bookie1 1(dnb)
Bet 2. Team2 Bookie2 AH2(0.5)
Bet 3. Team2 Bookie3 2

Possible outcomes
Team1 win: You will win Bet 1.
A draw: You will win Bet 2 and get Bet 1 refunded.
Team2 win: You will win Bet 3.
betifoorum
Postitusi: 523
Liitunud: 24 Apr 2011, 19:23

Re: RebelBetting.com

Lugemata postitus Postitas betifoorum »

see on tõesti parim oma valdkonnast, mida siiamaani näinud, justnimelt see cross market arbid on uus asi ja see, et ta avab sulle kohe õiged kohad, hoiab kõvasti aega kokku, mis sellises businessis ülitähtis. Koefi kukkumine 1.9 kuni 1.7ni tähendab juba arbi kadumist või kõvasti väiksemat kasumit. ja muidugi see bookdie reeglite teema, peatusin ka sellel siin foorumis ühe teema all,kus õks tegelane üritas affiliateina ühte teenust siin müüa, eriti on see tähtis justnimelt tennises, mis üks popimaid arbitrage spordialasid, hea asi tundub.
Kasutaja avatar
pippen
Postitusi: 201
Liitunud: 10 Okt 2006, 18:04

Re: RebelBetting.com

Lugemata postitus Postitas pippen »

betifoorum kirjutas:see on tõesti parim oma valdkonnast, mida siiamaani näinud, justnimelt see cross market arbid on uus asi ja see, et ta avab sulle kohe õiged kohad, hoiab kõvasti aega kokku, mis sellises businessis ülitähtis. Koefi kukkumine 1.9 kuni 1.7ni tähendab juba arbi kadumist või kõvasti väiksemat kasumit. ja muidugi see bookdie reeglite teema, peatusin ka sellel siin foorumis ühe teema all,kus õks tegelane üritas affiliateina ühte teenust siin müüa, eriti on see tähtis justnimelt tennises, mis üks popimaid arbitrage spordialasid, hea asi tundub.
Mulle meeldibki surebeti juures see, et kaotada võidki vahel max 2-3%, kui ühe beti teed ära, aga teise tegemisel on koef juba natuke kukkunud. Aga selle kaotuse saad juba järgmise surebetiga tasa teha. Ja vastutad ise oma betide eest, mulle eriti ei meeldi tipstereid jälgida panustamisel, millalgi tuleb ikka igaühel mõõn sisse. Tennises on jh bookiedel erinevad reeglid. Ilmselt sellepärast on RB-s ka default valik, et soft ei näita mixed rule'idega tennis arbe. Nupuke on juures, et alles siis, kui oled reeglid omale selgeks teinud, võiksid neid arbe jälgima hakata :)


Juhuslikult sattusin tänase 3-way Türgi-Eesti surebeti peale RB-s ja tegin screenshoti.
Nii näeb siis soft välja koos vasakul all oleva kalkulaatoriga. Paremal on näha siis kõik paremad koefitsendid, nagu näha, siis draw peale on lausa 3 varianti. Aga see on hea võimalus võrrelda, ega äkki üks bookie pole koefi kogemata valesti pannud (risk, et pärast tühistab).
Pilt
betifoorum
Postitusi: 523
Liitunud: 24 Apr 2011, 19:23

Re: RebelBetting.com

Lugemata postitus Postitas betifoorum »

jepp, paljud `kõvad` arb teenused, kes lasevad siin 30 prossaseid arbe üles, arvutavad need bookide vigade peal ja teadupoolest vigadega piletid tühistatakse enamasti ja siis jäetakse sind suht kaitsetuks, et a la kui üks bookie pakub türgi võiduks 1.4 koefi ja teine pakub 2.2 siis tegu ilmselgelt veaga ja see mäng kustutatakse üldse süsteemist ja sina ootad kannatlikult eesti võitu või viiki. Siin lihtsalt vaja suurt summat, millega investeerida ja omama võimalikult paljusid kontosid ja walleteid..0.6 prossa tunudb muidugi suht väikse arbina, päevas 2-3 teha saaks asja
Kasutaja avatar
pippen
Postitusi: 201
Liitunud: 10 Okt 2006, 18:04

Re: RebelBetting.com

Lugemata postitus Postitas pippen »

betifoorum kirjutas:jepp, paljud `kõvad` arb teenused, kes lasevad siin 30 prossaseid arbe üles, arvutavad need bookide vigade peal ja teadupoolest vigadega piletid tühistatakse enamasti ja siis jäetakse sind suht kaitsetuks, et a la kui üks bookie pakub türgi võiduks 1.4 koefi ja teine pakub 2.2 siis tegu ilmselgelt veaga ja see mäng kustutatakse üldse süsteemist ja sina ootad kannatlikult eesti võitu või viiki. Siin lihtsalt vaja suurt summat, millega investeerida ja omama võimalikult paljusid kontosid ja walleteid..0.6 prossa tunudb muidugi suht väikse arbina, päevas 2-3 teha saaks asja
Kuna mul praegu free version RB-st, siis cross-market ja üle 0,6%-seid arbe ei näe (st detailinfot).
Huvi pärast jälgisin, et kui valida kõik RB valikus olevad bookied (neid on 37) ja määrata, et tahad näha nende arbe 0,6-3% vahemikus (piisav kasum ja mitte veaga arbid), siis aktiivsete arbide arv on pidevalt 150-300. Pole paha, arvestades et praegu bettimises ikka off-season, mis sügisel saama hakkab :) Kõiki 37-t bookiet muidugi ebareaalne kasutada, vast 15-20 paremat.

Omal nädala jooksul nüüd suurem vaba summa tekkimas, kasutada enne kevadet seda vaja pole, mõtlesin selle algavaks hooajaks RB-sse investeerida. Kas on siin veel huvilisi, kes surebettinguga raha tahaks teenida?
devean
Postitusi: 110
Liitunud: 02 Sept 2009, 15:42

Re: RebelBetting.com

Lugemata postitus Postitas devean »

Ja mis summadest räägime?
Kasutaja avatar
Taavi
Postitusi: 1518
Liitunud: 16 Juul 2007, 13:38

Re: RebelBetting.com

Lugemata postitus Postitas Taavi »

Iseenesest pakuks huvi küll, kui leiduks mingi usaldusväärne nö "fondijuht" vmt, kes need kontod teeb ja investeerib. Kuna endal siin juba nii palju erinevaid projekte ja tegevusi kuhjumas, siis pole piisavalt aega, et seda endale piisaval tasemel selgeks teha ja tõenäoliselt ei ole see tegevus ilma Moneybookersi kontota ka eriti efektiivne :D

Aga iseenesest kamba peale võiks päris korraliku nö portfelli kokku saada ju küll ja siis kuidagi protsendi ja osaluse järgi seda kasumit arvestada.
Õpi lihtsalt ja edukalt investeerima. Vaata: https://rahatasku.ee/
defqon1
Postitusi: 141
Liitunud: 12 Jaan 2011, 16:03

Re: RebelBetting.com

Lugemata postitus Postitas defqon1 »

jep olen ka nõus investeerima ,täpsemalt sisi kui suurtest summadest jutt käib,pärast siis jah mingi protsendi järgi tuleb arvestada.pippen siis hakakb asja vedama ?:D
Kasutaja avatar
pippen
Postitusi: 201
Liitunud: 10 Okt 2006, 18:04

Re: RebelBetting.com

Lugemata postitus Postitas pippen »

RB omad ütlevad oma full ebookis, et 500$ on absolute minimum bankroll, muidu ei ole võimalik erinevates bookiedes vabu vahendeid hoida. Ja et max 10-15% bankrollist võiks ühe arbi kogupanus olla. Soovitavad teha algul paper tradingut, siis edasi 50$ total stake'dega arbe ja kui kindlus käes, siis edasi minna.

Ja vähemalt 15% bankrollist peaks e-walletis seisma, et vajadusel liigutada. Kõik RB bookied toetavad MoneyBookersit ja Netellerit, MB-st kuulen viimasel ajal ainult jamasid, Netelleris on mul konto, aga ei kasuta, on soovitusi kumba valida? Mõlemal instant deposit, bookiede puhul tavaliselt vähemalt 1 withdraw kuus on mõlema e-walleti puhul tasuta, nii et tingimused mõlemal head.

Minu arvamus. Alustame ilmselt kordades suurema bankrolliga, kui see min. Ise plaanin panna 4-kohalise summa eurides. See 10-15% bankrollist on ilmselt jälle liiga palju, ühte arbi võiks vähem panna, aga kuna total bankroll suurem, siis summaliselt paneme ilmselt ikka rohkem kui see 50$. Kõik arvamused oodatud.

EDIT: Üks oluline asi veel, bankrolli saab kõvasti kasvatada, kuna pea kõik bookied pakuvad uuele kontole mingit boonust, mida saab hästi ära kasutada.

RB-st nii palju, et neil on 2-tier affiliate süsteem ja pikema subscriptioni eest maksmisel allahindlus, saaksime tiimi liikmeid soovitajatena kasutada:
https://rebelbetting.com/subscribe/
https://rebelbetting.com/affiliate/affil ... commission
Nt. korraga 6 kuud osta maksab 594 euri. Comission plani järgi saaksime ise refid olles kokku 24% comissioni, ehk 142,56 euri. Pluss mõlema soovitaja konto tegemisel pannakse kontodele kohe 2x15 euri, ehk 30 euri veel niisama saadud. Kokku maksaksime 6 kuu eest 594-142,56-30=421,44 euri, mis teeb 70,24 eur/kuu. Ref-tasude payout on MB-sse, min payout 50 euri (nii et osa raha jääks RB-sse ootama). Suht keeruline skeem, kontrollige mind ja küsige üle ;)

Meie fondist. Pakun välja, et teeks nt fondiosakud hinnaga 100 euri. Igaüks saab siis osta niipalju osakuid kui tahab ja see annab vastava õiguse kasumile. Osakud on tiimi sees ostetavad-müüdavad, ehk kui keegi tahab välja minna ja raha kiirelt vaja, siis keegi teine saab tema osakud ära osta. Osakud annavad ka ka vastava suurusega hääleõiguse, kui midagi hääletamisele läheb. Fondi arutelu toimub ilmselt siin samas foorumis?

Fondijuht.Kõige keerulisem on praegu ilmselt fondijuhi leidmine. Keegi kes on kiire, täpne, keda panustamine huvitab ja kellel on aega. Omal on just aega kõige vähem, deathace'ga olen palju koostööd teinud, aga tema hüppab ka aja puudusel alt ära, nii et kas on vabatahtlikke? Tööülesanded: bettimine RB softi abil, kõigi bet'ide kirja panek log-booki (RB lehel on see, saame ka enda oma teha), et teaks iga hetk kontode balance't, aruandlus siin foorumis.

Tasu. Minu ettepanek tasu jagamise osas on järgmine:
1) Saadud kasumist lahutame kõik kulud (RB subscription, vb mingid ülekande fee'd, proxy-teenus, jms), saame puhaskasumi.
2) Puhaskasumist mingi osa läheb fondijuhi töötasuks ja ülejäänud vastavult osakutele investorite vahel jagamiseks. A'la fondijuht saab 30% puhaskasumist ja 70% jääb investorite vahel jagamiseks.
Hea meelega kasvataks kasumi reinvesteerimisega algul bankrolli, st välja raha ei võtakski või kui siis natuke.

Reeglid. Kõik reeglid paneme enne paika (mis aladele panustame, mis bookied, mis stake'id, mis % arbid, jne), et pärast poleks arusaamatusi. Kui teeme seda koos, siis korralikult - plan your trade and trade your plan (Y) Sellepärast panin siia alla ka lingi RB Full E-bookile. Kõik, kes tahavad fondi investeerida, võiks selle raamatu läbi lugeda. Siis teate ka kõiki riske, mis asjaga kaasnevad, see ei ole 100% riskivaba äri!

RebelBetting Full E-book

Panin kõik mõtted kirja, ilmselt päris keeruline jutt kohati, nii et küsimused ja arvamused oodatud!
Vasta