Kuidas hoida reisimise pealt raha kokku?

Kõik, mis investeerimise, raha kogumise ja säästmisega seotud, mis teistesse alafoorumitesse ei sobi.
abi

Kuidas hoida reisimise pealt raha kokku?

Lugemata postitus Postitas abi »

Tere,

kas keegi teab, kuidas oleks võimalik kokku hoida sellega, et odavalt reisida? (pean silmas Euroopast väljapoole, ehk ryanair ei loe) Olen siit sealt kuulnud, et mõned inimesed hoiavad ulmeliselt raha kokku, käies mõnesaja euroga Jaapanis, Austraalias jne. :shock:

Tänud ette!
guido

Re: Kuidas hoida reisisime pealt raha kokku?

Lugemata postitus Postitas guido »

mina olen soetanud mitmeid soodsad lennupiletid Reisidiilidest - näiteks viimati Hawaiile.
Samuti on ka slovakkidel üks sarnane leht, kust teinekord olen häid pakkumisi saanud: https://izletnadlani.com - eeldab google translate abi.
lumos
Postitusi: 71
Liitunud: 18 Mär 2007, 11:29

Re: Kuidas hoida reisisime pealt raha kokku?

Lugemata postitus Postitas lumos »

Tavaliselt ei ole kuulnud, et keegi reisimise pealt raha kokku hoiaks. Parim viis reisimise pealt kokku hoida on mitte reisida. Tavaliselt reisimise pealt kokkuhoidmise all mõeldakse "sama raha eest rohkem". Tavaliselt summa mille ta säästab reisikorraldaja pealt, lennuki pileti pealt või hotelli toa pealt kulutab inimene kohalikes, klubides, turgudel või mujal. Seega kokku hoidmist reeglina ei toimu.
Kasutaja avatar
Taavi
Postitusi: 1518
Liitunud: 16 Juul 2007, 13:38

Re: Kuidas hoida reisisime pealt raha kokku?

Lugemata postitus Postitas Taavi »

See on pigem selline "säästmine", et jah, saad odavamaid diile vmt, aga tingimata selle tagajärjel raha rohkem kätte ei jää. Kuigi noh, ei saa ju ka välistada, et eelarve ongi piiratud ja otsid seetõttu soodsamaid võimalusi.

Üks variant on erinevaid lennupiletite sooduspakkumisi leida läbi erinevate saitide. Näiteks Travelfree viskab regulaarselt erinevaid soodsaid võimalusi õhku.

Teine variant on valida mõni soodsam sihtmaa oma reisiks. Näiteks saab Bulgaarias üsna odavalt hakkama. Eriti kui Golden Sandsi ja Sunny Beachi asemel Varnas või Burgases viibida. Sai kunagi oma reisist ka ülevaade siia üles pandud:
https://rahafoorum.ee/reisikiri-bulgaari ... mida-teha/

Julgematele on kindlasti kõvasti soodsamaid ja eksootilisemaidki kohti, kuhu minna. Hea variant näiteks ette võtta keskmise palga tase konkreetses riigis ja siis mõne madalama palgaga riigi osas guugeldada kohalike hindade jmt kohta. Muidugi sageli kipub nii olema, et mida odavam, seda ohtlikum ja jubedam ka see kohalik elu seal, nii et tasub ikka korralik eeltöö ära teha.

Kolmandaks. Normaalsetes riikides (väga odavates ilmselt ei julgeks) tasub proovida ööbimise variandina ka Airbnb-d. Oleme korduvalt kasutanud ja vägagi rahule jäänud. Tasub valida mõni host, kellel piisavalt review'sid olemas ja reeglina on need ootustele vastanud. Hind sageli hotellidest 50% soodsam, aga korterid isegi tihti vingemad.

Soovituskoodi kaudu liitudes pakutakse ka ca €20 tasuta krediiti esimeseks korraks:
https://rahafoorum.ee/airbnb

Kõige korralikum sääst reisimise pealt tuleb muidugi siis, kui ei reisi :)
Õpi lihtsalt ja edukalt investeerima. Vaata: https://rahatasku.ee/
Vasta