Kontaktid

Kuidas alustada ettevõtlusega? Kuidas saada ettevõtjaks? Kuidas oma tulusid suurendada? Ettevõtlus vs palgatöö jne
Veljar
Postitusi: 2
Liitunud: 04 Jaan 2016, 22:37

Kontaktid

Lugemata postitus Postitas Veljar »

Mõtlesin, et kuna paljudel siinlugejatel on küpsemas mingid ettevõtlusplaanid ja paljudel on ehk mingid spetsiifilisemad oskused, või mingil alal nõu anda. Kuna alustades on alati raha vähe, siis võiks siin jagada oma pädevusalasid need, kes on valmis omal alal väikse nõuandva kirjakese tasuta kirjutama või hea diili eest (väike summa/väike osalus veel mittetoimivas ettevõttes) on nõus natuke kaasa aitama oma pädevuse piirides või lubama mõnd oma ressurssi kasutada.
Või andma ka omapoolse tagasiside miks mõni idee ehk ei toimi ja mida teha on vaja, et see toimivaks saada.
Või keegi kes on valmis lihtsalt ära kuulama mõnd kaasfoorumlast, kellel on asi üksnes mõttetasandil ja talle andma ehk väikse positiivse lükke asja käima ajamiseks.

Ehk prooviks natuke investeerimismaailmas küll ebamõistlike otsuseid teha ja mitte keskenduda kohe potentsiaalsele tulule vaid pigem asja käimalükkamisele.

Mina ehk oskan natuke aidata tootearenduse teemadel, kui mingi füüsiline toode mõlgub mõttes, siis ehk saan anda mõne mõtte, kuidas seda valmistada või on mõni probleem, mis eeldab tehnilist lahendust, siis saan ehk abiks olla. Või vähemalt anda mõne kontakti kellega ühendust võtta. Mingi sümboolse tasu/vastuteene eest saab juba nuputada mingid joonised või aidata prototüüpimisel ja ka tootmistegevuse korraldamisel.

PS! Ideed ära ei varasta ja edasi ei räägi
Vasta