Elektri universaalteenus

Raha teenimise ja RahaFoorumiga seotud jutud, mis mujale ei sobi.
Kasutaja avatar
Taavi
Postitusi: 1518
Liitunud: 16 Juul 2007, 13:38

Elektri universaalteenus

Lugemata postitus Postitas Taavi »

Keegi on jõudnud seda universaalteenuse teemat täpsemalt uurida? Mis see endast konkreetsemalt kujutab ja kas peaks selle valguses midagi ette võtma?

Täiendus:
Lühidalt minu järeldused:
  1. Kui täna istud madala hinnaga fiks paketis, siis pole vaja midagi teha ja istu rahulikult edasi.
  2. Kui täna istud veidi universaalteenusest kallima hinnaga fiks paketis, siis võib olla isegi mõistlik seal edasi istuda, kuna universaalteenuse hind võib muutuda (loe: tõusta). Sellisel juhul aga peaksid oma teenusepakkujat teavitama, et ei soovi universaalteenusele üle minna. Halvimal juhul maksad paar kuud natukene rohkem, vaatad, mis selle universaalteenuse hinnaga toimub ja vajadusel saad siis üle minna.
  3. Kui täna oled börsipaketi peal, siis tasub ilmselt oma eelmise aasta sügise/talve koguseid vaadata ja sellega võrdlust teha, mitte suvekuudega. Samas pole ka siin midagi hullu lahti. Alati saad liituda hiljem ja kui teed lepingu universaalteenusega liitumiseks enne kuu keskpaika, siis kehtib see ka tagasiulatuvalt (kui just teenusepakkujat ei vaheta). Kui tahad oma börsipaketti säilitada, siis pead ka seda oma teenusepakkujale ütlema, kui ta soovib sind universaalpaketile üle viia.
    Järeldasid sama või midagi muud?
Pakette saad võrrelda siin.
Õpi lihtsalt ja edukalt investeerima. Vaata: https://rahatasku.ee/
Vasta