Tegelen internetipõhiste rahateenimisvõimalustega ometi-aastast 2005!!!
Selle aja jooksul olen ise omandanud kogemusi,saavutanud edu ja saanud ka valusaid õppetunde...

Minu jaoks on olnud peamine-õppida ja mitte lasta´´mokka tölli´´ kui midagi ei lähe nii nagu on prognoositud või eeldatud.
Enamik inimestest lööb käega,kaotab usu ja ei vaevu vigadest õppima...
Olen jälginud siinset foorumit järjepidevat ning jõudnud järeldusele-kahjurõõm on eestlase kõige suurem rõõm...hea-kui kellelgi sitemini läheb -kui minul...
Vähe on ka siinses foorumis-realistlikult ja analüüsivalt ning riske hajutavalt-internetipõhiste rahateenimistega-tegelevaid liikmeid...
Isiklikud kogemused näitavad-et SURF i analüüsivõime,järjekindlus ning uute võimaluste/variantide katsetamine-vaatmata tagasilöökidele-on tõeliselt -austustäratav...
Samas kui teistega privaatsel suhtlemisel -pole vaevutud isegi vastama minu kontaktivõttudele...
Minu jaoks pole need aastad mitte olnud ilma õppetundideta kuid TEGELEN selliste süsteemidaga seniajani...sugugi mitte-edutult...ning võin öelda rahuliku südamega et jätkan ise nendel radadel-kuna inimesed kellega koos aastal 2005 aastal alustasin,pole petnud mind ega mina petnud neid!!!Kõik paraku ei sõltu meist-võttes arvesse internetipõhisust ja faktide/taustade vähest omamist.
Tean et mitmed selle foorumi aktiivsed kasutajad teavad kes peitub kasutajanime -tropp-taga...
KUI ME OLEME LOONUD JA KASUTAME SEDA AINSAT EESTIKEELSET INTERNETIPÕHIST RAHA TEENIMISE FOORUMIT-SIIS POLE SEE MINU NÄGEMUSEL KOHT KUS ILMA INFORMATSIOONI/VÕIMALUSTE JA TAUSTADESSE SÜVENEMISETA-PUGEDES INTERNETI PÕHISE ANONÜÜMSUSE TAHA-ISIKLIKEST EMOTSIOONIDEST LÄHTUVALT SUHTUMA SAGELI SIIN POSTITAVATESSE LIIKMETESSE...
Igal juhul-minu lugupidamine ja tervitused kõigile-keda tean kas isiklikult või internetikontaktidest

Head tervist,õnne ja edu

tropp/ilmar64