muudetud Üksi sitamaja lehtedest

algaja kirjutas: https://www.adwords.google.com
Lehel saab ainult reklaami osta, aga ma tahan ise reklaamida teste ostetud reklaame ? Palun abi. Oletame, et mul on leht olemas, kindlale sihtgrupile ja tahan reklaamida teste ostetud reklaami, ise tulu saades.
algaja kirjutas: Niih, täna on tulnud kuue otsingu peale natuke üle 1$. Kas väljamakseid tehakse kuus ?
IXI kirjutas:algaja kirjutas: Niih, täna on tulnud kuue otsingu peale natuke üle 1$. Kas väljamakseid tehakse kuus ?
Pole pahaRaha saad siis kui requestid ma pakun.. ei ole ise täpselt sellega kursis. sa mõtled muidu ikka adsense mitte wordse jah?
ja kui tohib kysida siis mis lehega tegu on![]()
IXI kirjutas: no oleneb summast kui mõnekümne kaupa võtad
kristjan0007 kirjutas: Hmm olen vist ajast maas natuke, et alles see aasta adsense avastasin. Netis sai miski nädal aega seda uuritud ja tekkis kohe paar head mõtet, millega saaks teenida kindlalt, siin avaldada eriti ei taha, arvan et saate aru küll+ veel on tegemisel üks suurem veebileht, millega saaks siis veel nats juurde teenida.
Aga tekkis kohe üks küsimused:
Kas ma saaks selle scripti googlest kohe kätte kui sisestaksin sinna oma kodulehe aadressi, millel praktiliselt sisu puudub, paar tabelit vb ja mingi üks lause on?
Või peab selleks juba valmis leht olema. Küsin, kuna veebi tegemine ja vormistamine oleks palju lihtsam kui mul oleks see script ja need bannerid juba lehel olemas.
Ja palju tseki vahetamine rahaks maksab siis Eestis? Ma olen kuulnud et umbes 100 krooni pidi maksma?