Samal ajal aga on võimalik TELE 2 kõnekaartidega teenida pangast 50 senti boonust sissetulevate kõnede eest. ja seda 24H jooksul. 720 krooni, ELISALE pead maksma aga 10.- päevas.
Seega kui arvestada, et näiteks sul on 10 telefoni (5 elisa kaardiga ja 5 tele2 kaardiga)ja sa teed mõlema pealt 12 tundi päevas kõnesid Tele 2 numbritele, siis 50 senti boonust, tunnis teeb 30 krooni. 30 krooni x 12 H = 360 krooni x 10 telefoni = 3600 päev.
Kindlasti mõned mõtlevad, et milleks mulle seda boonust kui ma saan lihtsalt helistada. Aga selle boonusega, mida sa teenid saad sa halvemal juhul lihtsalt välja helistada(tasuta, sest see on tiksunud sulle ELISA arvelt), lisaks saad osta ID-piletit, mängida tasuta lotot

Osavamad ja kavalamad, kellel on olemas OÜ, saavad avada omale küsida võib kõike nr vms

ja noh ma arvan, et eks ka neid muid välja kasseerimise viise ole veelgi, mille peale kohe alguses ei tulegi.
ja mis kõige parem kõik on täiesti seaduslik st et keegi ei keela mul olla 24/7 toru otsas. Iga kahe tunnitagant on vaja ainult telefon helistama panna, sest minuarust kõigil operaatoritel on nii, et turvalisuse pärast katkeb kõne ise ära.