järjest raskemaks läheb kogu portfelli haldamine ja investeeringute aegumise jälgimine...aga nh hakkame aga otsast peale.
Augusti alguses kandsin juurde 195$ e. kokku olen oma raha portfoliosse pannud 560$. Kui minu esimest posti vaadata, siis aasta lõpu eesmärgini on veel pikk tee summa osas, samas programmide arv on juba enam-vähem...
Lõppenud programmid:
1) SwiftMoneySurf - ja nii lõppeski minu katsetus autosurfide alal, tuleb ikka oma liistude juurde jääda...oma suur lollus oli muidugi raha reinvesteerimine, kokku siis -14,5$ sellega.
Seisvad programmid:
1) BTD - seni kõige kindlama programmiga on probleemid, ise vist sõnusin ära ka, rääkides eelmine post admini tervisest

MMG foorumi teema järgi on Pete juba pikemat aega haiglas...iga teise programmiga ütleks, et scam ja admin igaveseks kadunud, aga BTD kohta ei
julge veel nii öelda. Enivei, kui see ka nii on, siis ma olen sealt saanud siiani kasumit 95$ ja praegu on sees 100$, nii et kõige hullemal juhul kaotan 5$...või tglt 5$ palju hullem on see, et kaotaks oma portfolio seni kõige stabiilsema kasumi allika.
2) LH - ei paista refundi kuskilt veel, samas ütles Dan juulis, et 2-3 kuud kestab uuele süsteemile üleminek ja oma foorumis on ta endiselt olemas ja update'e tegemas, nii et kadunud ta ka ei ole.
nii et 300$ e. üle poole portfolio rahast seisab seisvate programmide all kinni

kardan, et vähemalt ühega neist jään ma oma deposiidist ilma...
Kasumis programmid:
1) Investment96 - augusti tulemus on küll palju nõrgem (+38,3%) kui juuli oma, aga võrreldes kõige muu netis pakutavaga on I96 selgelt üle prahi

minu seis praegu 95$, lähipäevil peaks 100$ täis saama, siis võtan oma algdeposiidi 55$ välja ja edasi on juba ALL PROFIT
Uued programmid:
1) Relaxbusiness - nagu hyip-portfolio omanik pacificinvest ütles, siis avalehel on palju yada-yadat

ehk siis selline tavaline jutt et investeeritakse aktsiatesse/fondidesse jne...ja intress on lausa 1,5-2%/päevas...et miks sellisesse scami raha panna? sest asi on juba üle aasta vana (erinevates foorumi esimesed postid, monitoridesse lisamise aeg, whois-info jne) ja siiamaani toimib. Ise panin 150$ ja nagu rahafoorumi teemas sai näidatud, siis 80$ on juba välja võetud. Kuna praegu saan sealt 80$ iga nädal (3 nädalat järjest), siis strateegia on 35$ välja ja 45$ reinvesteerida, kuni oma raha käes, siis vaatan edasi.
2) RTA online investment - kasum tuleb reklaamituludest ja affiliate tasudest, ilmselt tegemist reaalse bisnessiga, eriti kuna kasum on hyip-i kohta imeväike ~0,3%/päevas. Ehk kestab siis ka kauem, sisse panin 10$, las tiksub vaikselt juurde.
3) Bet-funds - teine programm, kuhu panin väikse summa (10$) tiksuma, 1$ olen välja saanud ka juba...tegeleb siis spordiennustuste arbitraaiga e. siis nn. surebet'idega, intress 5%/nädalas annab ka lootust, et asi kestab mõnda aega....
4) P-2-P Network - paljud arvavad, et tegemist on reaalse äriga, saidi avalehel rõhutatakse ka kõvasti, et tegemist ei ole mitte mingil juhul HYIP-iga (tavaliselt rõhutavad seda kõige suuremad scammerid

). Panin 25$ plaani "1,75% päevas 15 päeva" ja 25$ plaani "2% päevas 30 päeva"...eks siis paistab
5) Investment Manager - ka päris pikalt käinud programm, räägib avalehel forexisse investeerimisest (yeah right)...kuna ka seal % reaalne, siis loodan sellelt veel pikka iga, panin 50$ plaani "0,6% 20 päevaks".
Nagu näha siis olen üritanud oma portfolios veelgi riski maandada ja kombineerida suurema riskiga programme väiksema riskiastmega programmidega. Ehk siis:
Suurem risk/kasum - Relax, P-2-P, I96
Väiksem risk/kasum - RTA, Bet-Funds, IM
Seisvad - BTD, LH
siin siis minu portfolio-pirukas:
Kogu portfolio väärtus: 665$
E-goldil: 5$
Kokku 670$
võrreldes eelmise kuuga
+59$ (+9,6%)
võrreldes algusega
+110$ (+19,6%)
Väike graafik ka minu 4 kuu tulemustest: